logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Open sollicitatie

Vanwege de groei in onze organisatie zijn we met enige regelmaat op zoek naar nieuwe medewerkers in zowel sales / aftersales / administratie / marketing afdeling.
 

Sales

 

Bij sales activiteiten moet u denken aan verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s vanuit een showroom met de meest optimale merkbeleving. Tevens zijn we met ons merk steeds meer actief in het zakelijke segment waardoor we ook in de buitendienst voor het bezoeken van bedrijven op zoek zijn naar de nieuwe medewerkers
 

Op aftersales gebied zoeken we zowel 1e als 2e autotechnicus, leerling monteur of monteurs die een BBL opleiding willen volgen. We zijn met onze organisatie een gecertificeerd leerbedrijf waarmee we met opleiding instanties/scholen nauwe samenwerkingen zijn aangegaan.

Op de KIA Academy van de importeur worden ze volledig opgeleid tot volwaardig KIA technisch specialist.
 

Backoffice

 

Wilt u liever als backoffice opereren? In de aftersales zijn er volop mogelijkheden om te werken als werkplaatsreceptionist. Kunt u goed met klanten omgaan en heeft u affiniteit met technisch kennis in de autobranche? Dan zijn we wellicht op zoek naar u.

In onze backoffice, waar hoofdzakelijk administratieve arbeidskrachten werken en tevens onze marketing afdeling actief bezig is, liggen wellicht uitdagingen voor u.

Bij administratief moet u denken aan het werken op de verkoop administratie, bestaande uit factureren en het aanleveren van de juiste documenten aan importeur om bonussen en ondersteuningen veilig te stellen. Op een plezierige manier communiceren met de verkoop, telefonisch en/of via de mail, behoren ook tot het takenpakket.

acties-right-image

Magazijnmedewerker

 

Of lijkt het u leuk om als magazijnmedewerker aan de slag te gaan? Zorgen dat alle gewenste onderdelen op tijd binnen zijn en goed worden geordend zowel in het magazijn als software matig.

Een goed contact opbouwen met regionale schadeherstelbedrijven behoren ook tot de werkzaamheden.

 

Marketing

 

Op gebied Marketing doelgericht activiteiten opzetten om de gunst van de klant voor ons te winnen.

Alle sociale media activiteiten en ontwikkelen van reclame campagnes in samenwerking met reclame bureaus gekoppeld aan een importeur behoren tot de werkzaamheden.

 

Interesse?

 

Heeft u interesse in een van overstaande functies? Mail dan een goed onderbouwde open sollicitatie in het formulier hier onder.

Interesse in deze vacature?

Voor vragen of afspraakverzoeken kunt u eenvoudig het formulier op deze pagina invullen. Wij zullen altijd een reactie geven. Liever bellen? Geen enkel probleem.

frank
Upload je cv / motivatie hier
Direct contact
Morgen Internet - Zorgeloos website