logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

team

Wij staan voor u klaar

VDNS is een Kia dealer die in ruim 10 jaar is uitgegroeid naar een organisatie met meerdere vestigingen en toonaangevende prestaties in zowel sales als aftersales.

Een impressie van ons bedrijf

VDNS aanbiedingen in Venlo

Wij zijn met VDNS Venlo een dealerbedrijf met circa 15 medewerkers dat in ruim 6 jaar zich in de regio als stevige marktleider in het privé en klein zakelijk segment hebben gepositioneerd. Diverse jaren zijn we onderscheiden als ‘Platinum Prestige Dealer Award’ & ‘Dealer of the Year’ wat aangeeft dat we ook op basis van klanttevredenheid een uitstekende performance scoren. Iedere Kia-dealer wordt onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar ook naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna.

Ons team werkt als een goede geoliede machine en is qua visie helemaal op elkaar ingespeeld. Om toch ieder jaar weer onze doelstellingen te realiseren zijn aanbiedingen onvermijdelijk vandaar dat we speciaal op deze website u regelmatig op de hoogte houden van de laatste VDNS aanbiedingen. Wij zijn trots op onze onderneming en dat wij ons kunnen onderscheiden,  zo behoren wij tot de best presterende Kia-dealers in Europa!

Direct contact
Morgen Internet - Zorgeloos website